Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een merk dat eigenlijk iedereen wel kent. Het is bekend, er zijn veel winkels van in grote steden en een groot aantal webshops beschikt over deze producten. Voor zowel mannen, vrouwen en kinderen is het aanbod groot.

Er is kleding, schoenen en tassen en er zijn talloze accessoires van het merk. Zo heb je bijvoorbeeld horloges, zonnebrillen en sieraden. Maar ook zijn er geuren van Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger Webshops en winkels

tommy hilfiger kledingmerkIn veel webshops en winkels kun je Tommy Hilfiger producten kopen. Online kan dit op de officiële website.

Ook kun je de producten vinden op zalando.nl, omoda.nl, wehkamp.nl en debijenkorf.nl.

Voor geuren kun je terecht op de site van de Douglas of de Ici Paris. Als je toch liever naar een winkel toegaat, is dat ook zeker mogelijk. Er zijn in Nederland veel Tommy Hilfiger winkels. Dit zijn de officiële winkels van het merk. Hier kun je vooral kleding en schoenen vinden.

Naast deze winkel, kun je ook naar de Bijenkorf of naar andere grote warenhuizen. Voor een geurtje kun je naar de parfumerie en voor sieraden, horloges en brillen kun je naar een sieradenwinkel of zelfs de opticien.

Tommy Hilfiger outlets

De winkels en webshops kennen ook outlets. Hier kun je producten  aanschaffen met korting die hoog kan oplopen. Vaak zijn het items uit een vorige collectie. Je kunt online kijken naar outlets op Zalando, Wehkamp, Omoda, de Bijenkorf en de officiële site.

Je kunt ook naar een outlet toegaan. De Tommy Hilfiger outlet store heeft in Bataviastad een mooie winkel. Er zijn veel outlets waar ze het merk verkopen en er is een outlet in Roermond. Hier verkopen ze designerproducten waaronder dit kledingmerk. Uiteraard zijn er in andere steden ook outlets waar je het merk kunt vinden. Je kunt kijken of het verkocht wordt in de outlet in jouw stad.

Tommy Hilfiger sale

Eens in de tijd is er sale. Dit kan zijn met de wintersale of de zomersale, maar ook tussendoor. Je kunt online vaak producten in de sale vinden, bijvoorbeeld die van de vorige collectie. Ook in de winkels waar ze Tommy Hilfiger verkopen hangen vaak afgeprijsde artikelen.