Ralph Lauren

Ralph Lauren is een Amerikaanse modeontwerper. Voorheen heette hij Ralph Lifshitz, maar hij heeft zijn naam later veranderd. Hij staat vooral bekend met de bijnaam ‘Polo’. Het merk biedt artikelen voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s.

Het zijn niet alleen kleren die aangeboden worden, maar ook accessoires en parfums. Onder de accessoires vallen bijvoorbeeld riemen, sokken, hoeden en sieraden. Ook zijn er tassen te verkrijgen van dit kledingmerk.

Ralph Lauren webshops en winkels

ralph lauren kledingmerkAls je graag artikelen wilt kopen van het merk Ralph Lauren, kan dit online en in de winkel.

Online kun je veel bestellen van het merk Ralph Lauren. Dit kan bijvoorbeeld in de officiële webshop. Vanuit deze site wordt je doorverwezen naar de webshop in jouw taal. Naast de officiële webshop, kun je ook andere webshops bezoeken.

Het merk wordt verkocht op: zalando.nl, debijenkorf.nl en witteveen.eu. Wil je toch liever naar de winkel om het te kunnen passen en/of te bekijken? Dan kun je naar de Bijenkorf, Witteveen, Piet Zoomers, Houtman Mode en nog meer modezaken. Er zit er vast eentje dicht bij je in de buurt.

Ralph Lauren outlets

Naast de artikelen die in de webshops en winkels gekocht kunnen worden, kun je ook artikelen met korting kopen in de online outlet of andere outlet winkels. De eigen website beschikt over een outlet, waar je producten met korting kunt bestellen.

Ook op de andere eerdergenoemde sites kun je kijken in de outlet waar ze Ralph Lauren producten verkopen. Als je liever de kleding eerst past, kun je naar een outlet gaan. Dit kan een gedeelte zijn van de Bijenkorf, maar er zijn ook outlets door heel Nederland.

Je kunt ervoor kiezen om naar Bataviastad te gaan. Hier zijn veel outlets waar ze ook het merk Ralph Lauren verkopen. Andere voorbeelden van outlets zijn Monfrance Outlet in Maastricht, de Desplenter Outlet in Sluis of de designeroutlet in Roermond.

Ralph Lauren sale

Je kunt producten van Ralph Lauren in de sale kopen. Hierdoor bespaar je toch wat geld, doordat de artikelen iets goedkoper zijn. De korting op de oude collectie kan hoog oplopen. De meeste sale vind je tijdens de winter- en zomersale. Ook tussendoor kun je artikelen in de sale kopen. Dit kan online op de eerdergenoemde webshops, of in de eerdergenoemde winkels.