Nike

Iedereen kent het merk Nike wel. Het is een Amerikaans concern, met het wereldberoemde logo. Het logo is door iedereen te herkennen. Het merk is ontstaan in 1964 en in korte tijd erg populair geworden. Je kunt sportproducten kopen voor heren, dames, meisjes en jongens.

Voor veel verschillende soorten sporten zijn er producten te verkrijgen. Denk aan sportkleding voor verschillende sporten, sportschoenen en verschillende accessoires. Als je een sport beoefend, kun je ontzettend vaak bij het merk Nike terecht.

Nike Webshops en winkels.

Nike kledingmerk

Er zijn ontzettend veel webshops en winkels waar je producten van Nike kunt kopen. Een aantal webshops zijn: zalando.nl, wehkamp.nl en uiteraard de officiële website zelf. Je kunt voor veel producten op deze websites terecht.

Uiteraard kan je ook Nike producten in winkels zelf kopen. Dit vinden veel mensen erg fijn, aangezien ze dan het product kunnen zien, voelen en passen. Dit maakt het kopen van een juist product iets gemakkelijker. Je kunt het kopen in bijna alle sportwinkels. Denk hierbij aan de Perrysport, Intersport of verschillende sneaker winkels.

Het heeft daarnaast ook een eigen officiële winkel, de Nike Store. Deze zit niet op veel plekken maar ze bestaan wel.

Nike outlets

Naast de gewone webshops en winkels zijn er ook een aantal outlets waar ze Nike producten verkopen. Dit kan bijvoorbeeld in de outlets van Bataviastad, de designeroutlet van Roermond en zo zijn er in Nederland nog veel andere outlets waar ze producten van dit merk verkopen.

Naast dit alles kun je ook producten kopen bij een online outlet. Dit kan via de Wehkamp of via Zalando (lounge). Ook via de officiële site kun je producten via een outlet bestellen.

Nike sale

Naast de zomer- en wintersale, kun je in andere periodes ook producten in de sale kopen. Dit kan op de eerdergenoemde websites en in de winkels waar ze dit kledingmerk verkopen. De outlet heeft altijd sale, dus dat is al ideaal. De sale kan zomaar ineens starten, dus let vooral op de websites. je kunt je ook vaak aanmelden voor een nieuwsbrief. Wanneer er een bepaalde sale begint, wordt jij daarvan als eerste op de hoogte gesteld.