Michael Kors

Michael Kors is een ontzettend bekend merk. Iedereen kent het wel. Het ideale aan het merk is, dat er ontzettend veel producten worden aangeboden voor dames, heren en kinderen. Zo zijn er schoenen, tassen, accessoires, kleding en ook is er een aanbod aan cosmetica.

Het is geen goedkoop merk, maar wel van ontzettend goede kwaliteit. Michael Kors biedt erg leuke kleding en schoenen aan, maar zoals eerder vermeldt ook cosmetica. Er is ook make-up te koop evenals een geurtje. Zo is er voor iedereen wel iets.

Michael Kors Webshops en winkels.

michael kors kledingmerkEr zijn veel webshops en winkels waar je producten van Michael Kors kunt kopen. Zo kun je online producten bestellen op veel sites. Denk bijvoorbeeld aan de bijenkorf.nl, zalando.nl, omoda.nl maar ook de officiƫle site.

Houd je van het merk maar is het nieuw toch iets te duur? Dan is de outlet en sale een goed alternatief. Ook in winkels zelf zijn de verschillende producten die van tijd tot tijd in de aanbieding en uitverkoop.

Je kunt naar de officiƫle winkel gaan, maar ook producten kopen in de Bijenkorf. Voor make-up en parfum kun je naar de Douglas of de Ici Paris.

Michael Kors Outlet

Naast de gewone webshops en winkels kun je ook naar een outlet. Je kunt producten van Michael Kors online shoppen in een outlet, maar ook in een outlet waar je naar toe kunt gaan. Zo kun je kijken op Zalando, Stylight, de Bijenkorf en nog veel meer online outlets. Ook de site zelf heeft een outlet.

Uiteraard kun je ook naar een outlet toegaan. Je kunt naar Bataviastad, waar ze dit kledingmerk en gerelateerde producten in outlets verkopen. Daarnaast zit er een grote designeroutlet in Roermond waar ze ook Michael Kors verkopen.

Michael Kors Sale

Producten van het merk Michael Kors gaan ook weleens in de sale. Dit is voornamelijk tijdens de winter- en zomersale, maar ook tussendoor. Producten met korting kun je online in de sale kopen. Je kunt dan voor weinig geld een mooie zomerjas of winterjas kopen waar je een maand eerder nog de volle pond voor moest betalen. De Sale geldt voor alle kleding, schoenen en accessoires.