Kiomi

Kiomi is een erg leuk merk. Ook is het een bekend merk. Het kenmerk van het kledingmerk is dat het klassieke kleding is met een moderne draai eraan. Zowel voor mannen als voor vrouwen heb je de keuze uit een breed assortiment.

Kiomi webshops en winkels

Kiomi kledingmerkProducten van dit kledingmerk kun je kopen in verschillende webshops en winkels.

Waar je de artikelen het liefst koopt is erg persoonlijk. De een vindt het fijn om vanuit huis online te winkelen, de ander vindt het fijn om eerst de producten goed te bekijken en eventueel te passen.

Een aantal webshops waar je producten van het merk Kiomi kunt kopen, zijn: zalando.nl, wehkamp.nl en www.omoda.nl en de officiële website van het merk.

Helaas is er geen officiële Kiomi winkel waar je producten van het merk kunt kopen.

Kiomi outlets

Producten van het merk Kiomi zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Je kunt de producten in de eerder genoemde webshops kopen, maar ook in de outlets van de eerder genoemde webshops. Zo heb je Zalando Lounge, een outlet van de Wehkamp, een outlet op de officiële site en je kunt producten kopen op www.supersales.nl.

Ook in sommige grote outlets kun je producten vinden van dit kledingmerk. Denk hierbij aan de outlets in Bataviastad.Indien je het niet erg vindt om in een outfit van een seizoen eerder te lopen, dan is de outlet voor jou de uitkomst. Je doet immers meestal ook langer met een outfit dan één seizoen.

Kiomi sale

Het is ideaal als je producten in de sale kunt kopen. Zo ben je wat minder duur uit of je kunt voor hetzelfde geld meer producten kopen. De grootste sale periodes zijn de wintersale en de zomersale.

Ook tussen deze periodes in kun je producten in de sale kopen. Dit kan op de eerdergenoemde webshops. De meeste sale producten vind je op de officiële website van het merk Kiomi.