Gap

GAP is een erg bekend merk. Het biedt kleding voor mannen, vrouwen, meisjes, jongens, peuters en baby’s. Er is voor iedereen dus wel wat te vinden van het kledingmerk. Het merk biedt mooie kleding, maar ook schoenen, accessoires, tassen, nachtkleding, ondergoed en zwemkleding. Ook beschikt het merk over verschillende categorieën qua kleding. Je kan erg net gekleed gaan, maar ook casual.

Gap webshops en winkels

gap kledingmerkOm artikelen te kopen van het merk GAP, kun je een webshop of een winkel bezoeken. De ene persoon houdt meer van online winkelen, omdat dit snel gaat vanuit huis. De ander gaat toch liever naar een winkel toe, zodat het artikel goed bekeken en gepast kan worden.

Je hebt verschillende webshops waar het kledingmerk te koop is. De website www.gap.eu is de officiële webshop. Hier kun je je eigen continent, land en taal instellen zodat het online winkelen gemakkelijker wordt.

Naast de officiële webshop zijn er ook andere webshops waar je artikelen van GAP kunt kopen. Dit kan op debijenkorf.nl, zalando.nl, wehkamp.nl en www.gapfactory.com.

Ga je liever naar een winkel toe? Dan kun je de Bijenkorf en de GAPstore bezoeken. Ook worden er artikelen verkocht in de Gapicon kledingwinkel in Maastricht en Sittard.

Gap outlets

Als je van het kledingmerk houdt, maar je er niet al te veel geld voor (over) hebt, dan kun je proberen leuke kledingstukken te scoren in de outlets. Dit kan zowel online als in een outlet winkel.

Veel webshops hebben een outlet. Hier worden producten aangeboden vaak van een oude collectie. Hierdoor kun je erg veel korting krijgen. Voorbeelden van webshops zijn Zalando Lounge, de outlet van de Wehkamp en de outlet van de webshop zelf.

Als je naar een outlet winkel wilt gaan, kun je naar Bataviastad of naar de designeroutlet in Roermond. Naast deze twee outlets wordt het merk GAP vaak verkocht in andere grote outlets in Nederland. Je kunt dus altijd even bij de dichtstbijzijnde outlet gaan kijken.

Gap sale

Naast de winter- en zomersale is er tussendoor ook wel eens sale. Je kunt artikelen van GAP dan kopen met korting dat hoog op kan lopen. De sale is te vinden in de winkels waar het merk wordt verkocht of op de webshops waar GAP te verkrijgen is.

Naast dat heb je ook een website die alleen de sale producten verkoopt. Dat is de website: www.onlinesale.nl. Hier verkopen ze ook producten van dit kledingmerk.