G-star

G-Star Raw is een bekend merk. Het verkoopt comfortabele jeans met hoge kwaliteit, diverse kleding, schoenen en accessoires. Het is te koop voor heren en dames. Het merk is opgericht in 1989 en uitgegroeid tot een erg populair merk. De kleren zijn van hoge kwaliteit en worden over het algemeen erg gewaardeerd.

G-star webshops en winkels

G-star kledingmerk sale en outletIn veel webshops en winkels kun je producten kopen van het merk G-star Raw. Je kunt op zalando.nl, wehkamp.nl, debijenkorf.nl en op de officiële site verschillende producten kopen. Ideaal voor mensen die van online shoppen houden.

Je hebt een overzicht van alle producten, je kunt zien wat uitverkocht is en wat er nog in welke maat te koop is. Soms is het online shoppen ietwat nadelig. Je kunt de producten niet passen, dus het kan zo zijn dat je iets terug moet sturen.

Gelukkig zijn er ook winkels waar je de producten wel kunt bekijken en passen. Je kunt G-star producten kopen in de officiële winkel alsook bij de Bijenkorf en de Score.

G-star outlets

Naast gewone webshops en winkels zijn er ook outlets in Nederland waar ze G-Star Raw verkopen. Dit kan zowel online als in een winkel. Online kun je producten in de outlet kopen op verschillende websites. Denk bijvoorbeeld aan Zalando Lounge, de Wehkamp, de Bijenkorf en op de officiële website. In deze online outlets kun je verschillende producten met korting kopen voor dames en voor heren.

Ook zijn er outlets waar je naar toe kunt gaan. Denk bijvoorbeeld aan de vele outlets in Bataviastad. Je hebt hier outlets met verschillende kledingmerken in de sale, waaronder ook dit fashionmerk. Naast Bataviastad kun je ook naar de designeroutlet in Roermond of naar andere outlets die te vinden zijn in grote steden.

G-star sale

Dat alle kledingmerken een aantal keer sale hebben in het jaar is vanzelfsprekend. De meeste kans op een goede korting heb je in de G-star wintersale of zomersale. Ook is er buiten deze periodes sale. Je kunt online op de eerdergenoemde websites producten in de sale vinden of in de winkels die ook eerder genoemd zijn. Je kunt online altijd de G-star sale in de gaten houden.