Desigual

Desigual is een erg bekend kledingmerk. Het biedt kleding artikelen voor mannen, vrouwen en kinderen. Naast dat hebben ze ook woonproducten. Daaronder vallen bijvoorbeeld decoratiespullen, badjassen, dekbedden en badkamer artikelen.

Naast kleding en decoratieproducten verkoopt het merk Desigual ook accessoires. Zo zijn er sjaals, riemen, sieraden, portemonnees en ook tassen en schoenen. Het merk biedt zoveel, dat iedereen er wel iets kan vinden.

Desigual Webshops en winkels.

desigual kledingmerkHet kledingmerk kent een eigen winkel. Deze winkel is te vinden in Amsterdam. Naast dat zijn er ook outlets waar ze het merk verkopen, hierover later meer.

Als je ervan houdt om eerst producten te zien en te passen, kun je het beste naar de winkel gaan waar ze dit kledingmerk verkopen. Naast de officiƫle winkel, kun je ook naar de Bijenkorf. Hier verkopen ze het merk ook.

Als je meer van online winkelen houdt, kun je ook bij verschillende webshops terecht. Het kledingmerk Desigual heeft een eigen webshop. Ook kun je terecht bij zalando.nl, debijenkorf.nl en wehkamp.nl.

Desigual Outlets

Zoals eerder genoemd zijn er een aantal outlets in Nederland. Je kunt naar Bataviastad gaan, waar dit kledingmerk een grote outlet heeft. Buiten Bataviastad om zijn er ontzettend veel outlets waar ze producten van het merk verkopen.

Deze zijn vooral te vinden in de wat grotere steden. Ook online kun je producten kopen in een outlet. Dit kan bijvoorbeeld op de website van Zalando Lounge en de Bijenkorf.

Desigual Sale

Naast de winter- en zomersale kun je ook tussendoor producten van het merk Desigual in de sale kopen. Over het algemeen is het geen goedkoop merk, dus het is fijn dat er soms artikelen met korting de deur uit gaan.

Voor producten in de uitverkoop en sale kun je kijken op de eerder genoemde websites, of de winkels bezoeken waar ze dit merk verkopen.