Chi Chi London

Chi Chi London is een erg bekend modemerk dat talloze jurken aanbiedt. Heb je een themafeestje met als dresscode cocktail? Dan kun je een cocktailjurkje van het merk kopen. Heb je een formele gelegenheid? Dan is er een groot aanbod aan zakelijke jurken. Ook zijn er jurken die alledaags kunnen worden gedragen.

Dit zijn de casual jurken van het merk Chi Chi London. De jurken zijn erg elegant en er zijn veel verschillende soorten materialen in de jurken verwerkt. Ook kun je kiezen voor een sexy jurk met diepe decolleté of juist een nette jurk tot aan je hals. Alles is mogelijk!

Chi Chi London webshops en winkels

chi chi london kledingmerkWie zo’n leuke jurk van Chi Chi London wilt scoren, moet natuurlijk wel weten waar je de jurkjes kunt kopen. Helaas is er geen officiële Chi Chi London winkel in Nederland, maar wel kun je een aantal jurkjes vinden bij de Bijenkorf of bij chique modewinkels.

Gelukkig zijn er wel veel webshops waar je jurkjes van het merk kunt kopen. Je kunt de jurkjes vinden bij www.zalando.nl, www.stylight.nl, www.asos.com en www.jurkjes.nl. Het online winkelen is helemaal van nu en je kunt de jurkjes fijn vanuit je luie stoel thuis bestellen.

Chi Chi London outlets

Ook kun je jurken van het merk Chi Chi London vinden in verschillende outlets. Heel soms willen er jurkjes van het merk in de outlets van Bataviastad liggen. De kans is niet groot, omdat er geen winkels zijn in Nederland waar je jurkjes van het merk kunt kopen. Heel soms wordt een oude collectie opgekocht zodat ze toch in de outlets kunnen liggen.

Voornamelijk heb je kans op een jurkje van Chi Chi London in online outlets. Je kunt eens kijken op de websites die eerdergenoemd zijn. Bijna iedere webshop heeft een outlet afdeling, waar je dus ook jurkjes kunt vinden. Andere online outlets zijn www.supersales.nl en Zalando Lounge.

Chi Chi London sale

Tijdens de winter- en zomersale kun je jurkjes van Chi Chi London vinden met flinke korting. Dit zijn de grootste sale periodes in het jaar. Je kunt hiervoor naar de webshops gaan en kijken onder het kopje sale.

Soms zijn er ook jurkjes in de aanbieding tussen de grote sale periodes door. Wil je weten wanneer? Dan kun je het beste de webshops in de gaten houden. Je kunt je ook vaak abonneren op een nieuwsbrief. Op die manier ben jij ook als één van de eerste op de hoogte van de meest recente sales.