Calvin Klein

Calvin Klein is een modeontwerper, geboren in 1942. In 1968 is door hem het merk Calvin Klein opgericht in New York. Sinds die tijd is het een ontzettend bekend modemerk en zijn er veel verkooppunten waar ze producten van het merk verkopen.

Producten die worden verkocht van het merk, zijn onder andere kleding voor mannen en vrouwen. Ook kun je tassen en zwemkleding van het merk kopen. Naast dit zijn er veel accessoires. Hieronder vallen onder andere tassen, portemonnees, riemen, sjaals, horloges, brillen, zonnebrillen, sieraden en luchtjes. Waar je producten van het merk kunt kopen, lees je hieronder.

Calvin Klein webshops en winkels

calvin klein kledingmerkDe officiƫle website van Calvin Klein is calvinklein.nl. Hier vind je allerlei producten van het modemerk. Ook zijn er andere webshops waar je producten van het merk kunt kopen.

Kleding en accessoires kun je kopen op zalando.nl, debijenkorf.nl en asos.com. Geurtjes zijn te verkrijgen op douglas.nl en iciparis.nl. Als je niet zo van online winkelen houdt, kun je naar verschillende winkels gaan.

Het merk heeft een eigen officiƫle winkel waar je naar toe kunt gaan. Andere winkels die producten van dit kledingmerk verkopen, zijn: America Today, grote lingeriezaken en de duurdere modewinkels.

Calvin Klein outlets

Producten van het merk Calvin Klein zijn over het algemeen niet heel goedkoop. Je kunt naar een online outlet gaan of naar een outlet winkel als je producten van het merk wilt kopen met korting. Eerdergenoemde websites beschikken over een outlet afdeling waar je producten kunt krijgen met korting.

Een andere online outlet waar ze Calvin Klein artikelen verkopen is www.onlinesale.nl. Ook kun je naar verschillende outlets in Nederland gaan als je niet zo van online winkelen houdt. Ga bijvoorbeeld in de Bijenkorf naar de outlet afdeling, naar Bataviastad, naar de designeroutlet in Roermond of naar de Rosada Fashion Outlet in Roosendaal.

Calvin Klein sale

De grootste sale periodes in het jaar zijn de zomersale en de wintersale. Tijdens deze periodes kun je Calvin Klein artikelen krijgen met flinke korting. Ook dan kun je naar de eerdergenoemde webshops gaan of naar de winkels waar ze producten van het merk verkopen. Tijdens de sale koop je veel merkkleding voor weinig geld.