Burberry

Burberry is een modehuis in kleding en accessoires, afkomstig uit het Verenigde Koninkrijk. Ook heeft Burberry een eigen geurlijn en een aantal franchisewinkels in de hele wereld. Voornamelijk zitten de winkels in Rusland, de Verenigde Staten en China.

Het heeft een groot aanbod van producten. Zo is er kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook heeft het merk een geurlijn met verschillende mannen- en vrouwengeuren en is er een make-uplijn. Naast dit alles zijn er ook French coats, tassen en sjaals van het merk te verkrijgen. Waar je producten van het merk kunt krijgen, kun je hieronder lezen.

Burberry webshops en winkels

Burberry kledingmerkEr zijn veel webshops en winkels waar je producten van het kledingmerk kunt kopen. Het is een erg bekend merk en dus ook niet zo gek dat er veel verkooppunten zijn.

Online kun je artikelen van Burberry kopen op debijenkorf.nl, mytheresa.com en op de officiële website van het merk.

Geurtjes en make-up kun je bestellen via de officiële website en de websites van de Douglas en de Ici Paris. Ga je toch liever naar de winkel? Dan kun je naar de officiële Burberry winkel in Amsterdam of naar de Bijenkorf. Ook verschillende modezaken met designerskleding verkopen producten van dit kledingmerk.

Burberry outlets

Dat Burberry geen goedkoop modemerk is, is over het algemeen bekend. Gelukkig zijn er verschillende outlets waar je producten van het merk met korting kunt krijgen. Er zijn verschillende outlets waar je kleding van dit merk kunt kopen. Zo kun je naar de online outlet van de Bijenkorf, naar www.outletcity.com en naar de online outlet op de officiële website.

Ga je liever naar een outlet toe? Dan kun je eens kijken bij Bataviastad of bij de designeroutlet van Roermond. Hier worden veel producten van Burberry aangeboden voor een lagere prijs.

Burberry sale

Producten van het merk Burberry komen weleens in de sale. De grootste sale periodes zijn de wintersale en de zomersale. Tijdens deze periodes kunnen de kortingen hoog oplopen. Als je minder waarde hecht aan de nieuwste collectie dan biedt de sale een grote uitkomst. Veel modellen zijn tijdloos en kunnen jaren worden gedragen. Tijdens de sale koop je deze kledingstukken voor relatief weinig geld.

Ook tussendoor kun je producten met sale krijgen. Hiervoor kun je naar de eerdergenoemde websites gaan, naar de Bijenkorf of de officiële winkel in Amsterdam. Wanneer er precies sale is, kun je vinden op de websites.