Buffalo

Buffalo is een modemerk dat voornamelijk schoenen voor mannen en vrouwen heeft, ondergoed voor mannen en tassen voor vrouwen. Qua schoenen is er erg veel keuze. Er zijn sandaaltjes, pumps, espadrilles, ballerina’s, sneakers en verschillende soorten laarsjes.

Ook zijn er verschillende soorten tassen. Denk hierbij aan clutches, schoudertassen, leren tassen en tassen met fringes. Het varieert van casual producten en feestelijke producten tot zakelijke producten. Je kunt de producten kopen op verschillende websites en in een aantal winkels.

Welke webshops en winkels dat zijn kun je hieronder lezen. Ook zijn er een aantal online outlets en outlet winkels waar ze producten van het merk Buffalo verkopen. Ook hier kun je meer over vinden.

Buffalo webshops en winkels

buffalo kledingmerkDe officiële webshop is buffalo-boots.nl. Hier kun je alles vinden voor mannen en vrouwen en je ziet direct wat er op voorraad is.

Daarnaast zie je ook in welke kleuren de artikelen verkrijgbaar zijn en hoeveel het kost. Erg ideaal, je kunt het zo vanuit huis bestellen.

Ook op sarenza.nl, zalando.nl en op spartoo.nl kun je producten van het merk bestellen. Zalando verkoopt onderbroeken voor mannen en schoenen en tassen voor vrouwen. Ga je toch liever naar de winkel? Dan kun je bij grote schoenenwinkels kijken of naar de officiële winkel gaan in Amsterdam.

Buffalo outlets

Er zijn veel outlets in Nederland. Dit zijn zowel online outlets als outlet winkels. Producten van het merk Buffalo kun je kopen in de outlets van Zalando, Beslist, Sarenza en op onlinesale.nl.

Ook de officiële website van het merk beschikt over een online outlet afdeling. Ga je toch liever naar een winkel om de producten te kunnen passen? Dan kun je naar Bataviastad. Bataviastad kent veel outlets, waar ze onder andere ook producten van het merk Buffalo verkopen.

Buffalo sale

Er zijn grote en kleine sale periodes waarin je producten van het merk Buffalo met korting kunt kopen. De grootste periodes zijn de zomersale en de wintersale. De grootste kans op een leuk product van het merk heb je tijdens deze periodes.

De artikelen kun je zowel in de online webshops kopen die eerdergenoemd zijn of in de eigen winkel. Ook worden er soms tussen de sale periodes door een aantal producten van de vorige collecties aangeboden met korting.