Billabong

Billabong is een merk dat vooral bekend staat op zijn zomerse printjes en grote assortiment. Je kunt er producten voor mannen vinden maar ook voor vrouwen. Zo is er kleding, zijn er petten, tassen, portemonnees en je kunt zwemkleding van het merk kopen. Daarnaast zijn er jassen te verkrijgen.

Het aanbod van het kledingmerk is erg groot. Je kunt de producten in verschillende webshops, winkels en outlets kopen. Welke dat zijn, kun je hieronder lezen.

Billabong webshops en winkels

billabong kledingmerkEr zijn veel webshops en winkels die producten van het merk Billabong verkopen. De ene persoon vindt het fijn om producten online te bestellen, terwijl de ander het toch liever eerst in een winkel bekijkt en past.

In Nederland zijn er verschillende winkels die producten van het merk verkopen. Voorbeelden hiervan zijn: Spikes and More, Shortcut and Hardwear, Curvs en Euro Funcenter. Ook online zijn er veel webshops die producten van Billabong verkopen.

Je kunt een kijkje nemen op zalando.nl, otto.nl of wehkamp.nl. Ook kun je producten online bestellen op de officiƫle webshop van het kledingmerk.

Billabong outlets

Producten van Billabong kunnen prijzig zijn. Gelukkig zijn er in Nederland zowel online outlets als winkel outlets waar je producten van het merk met korting kunt kopen. Als je liever producten bekijkt en past, kun je naar een designeroutlet in de buurt.

Ook Bataviastad beschikt over meerdere outlets die producten van het merk verkopen. Online kun je kijken op Zalando Lounge en de outlets van de eerdergenoemde webshops. Erg leuk om producten te scoren met flinke korting!

Billabong sale

De grootste periodes waarin producten van Billabong worden aangeboden met korting, zijn de zomersale en de wintersale periodes. Tijdens deze periodes kunnen veel artikelen van het merk flink afgeprijsd zijn.

Naast de zomer- en wintersale kun je ook tussendoor producten met korting kopen. Dit kan op de officiƫle website of op de eerdergenoemde websites. Je koopt op die manier voor weinig geld een originele en mooie outfit van dit hippe kledingmerk.