Benetton

Benetton is een erg bekend modemerk met kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Zo zijn er broeken, jassen, jurken, sportkleren, tassen, schoenen en accessoires. Onder accessoires vallen bijvoorbeeld hoeden, riemen, sieraden en sjaals.

Ook kun je ondergoed en zwemkleding aanschaffen van dit kledingmerk. Je kunt het zo gek nog niet bedenken en het aanbod is er. Je kunt producten van het merk aanschaffen via de webshops of je kunt naar een winkel gaan. Welke webshops, winkels en outlets er zijn kun je hieronder lezen.

Benetton webshops en winkels

benetton kledingmerkProducten van het merk Benetton zijn erg bekend en worden aangeboden via veel webshops. De officiële webshop is benetton.com.

Ook kun je via andere webshops producten van het merk aanschaffen. Voorbeelden hiervan zijn zalando.nl en debijenkorf.nl.

Er officiële winkels in Nederland waar je naar toe kunt gaan. Dit is soms fijner, omdat je de producten dan goed kunt bekijken en kunt passen. Officiële winkels zitten onder andere in Waalwijk en Amsterdam.

Benetton outlets

In outlets kun je verschillende producten van dit kledingmerk aanschaffen. Het leuke is, dat de korting hoog kan oplopen op producten van het kledingmerk. Je kunt via een online outlet Benetton artikelen aanschaffen, maar ook via een outlet winkel.

Om online in een outlet te kunnen winkelen kun je naar de outlet van Zalando, van de Bijenkorf en ook naar de outlet van de winkel zelf. Om een outlet te bezoeken kun je ook naar Bataviastad gaan. Hier zijn veel outlets die over producten beschikken van het kledingmerk Benetton. Zit er in de buurt een designeroutlet? Dan is de kans groot dat daar ook producten van dit kledingmerk worden verkocht.

Benetton sale

Tijdens de sale periodes kunnen de prijzen van artikelen flink dalen. De grootste sale periodes zijn de wintersale en de zomersale. Tijdens deze periodes is de kans het grootst dat je producten van het merk met korting kunt krijgen.

Soms kun je tussen deze sale periodes door ook aanbiedingen vinden. Wanneer dat is, kun je zien op de eerdergenoemde websites.