Asics

Iedereen kent het merk Asics wel. Is het niet door de bekende schoenen, is het wel door de kleding. Het kledingmerk biedt schoenen en kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook zijn er verschillende accessoires van het merk te verkrijgen.

Asics webshops en winkels

Asics kledingmerkOf je nu nieuwe sportkleding, accessoires of een paar nieuwe sneakers nodig hebt, je kunt terecht bij veel webshops en winkels.

Een aantal webshops waar je producten van het merk Asics kunt kopen, zijn: wehkamp.nl, zalando.nl, perrysport.nl, frontrunner.nl en de officiële website van het merk.

Je kunt in deze webshops verschillende artikelen kopen. Als je de producten liever eerst past, kun je naar de winkels gaan waar ze dit merk verkopen.

Vrijwel iedere sportzaak heeft dit kledingmerk. Denk hierbij aan de Frontrunner, de Perrysport of Sneakers. Ook heb je in Amsterdam en Hoofddorp officiële eigen winkels waar je naar toe kunt gaan.

Asics outlets

Producten van dit kledingmerk zijn niet altijd even goedkoop. Je kunt naar een online outlet of een outlet winkel gaan om producten van het merk Asics met korting te kopen. Voorbeelden van online outlets zijn de outlets: Zalando Lounge, de outlet van Wehkamp en de officiële outlet op de eigen website.

Ook kun je kijken op www.onlinesale.nl. Naast dit kun je ook naar een outlet winkel gaan. In Bataviastad zit een officiële Asics outlet waar je veel producten met korting kunt kopen. Dit zijn vaak producten van een vorige collectie.

Asics sale

In de winter- en zomersale kun je producten kopen van het merk Asics. Maar ook tussen deze periodes door is er sale. Je kunt op de eerdergenoemde webshops kijken op welke producten sale is en hoeveel korting je kunt krijgen. Ook kun je in de eerdergenoemde winkels kleding en schoenen met hoge korting kopen. Vind je het niet erg om in een ‘ouder’ model te sporten? Dan is de uitverkoop en sale voor jou een ideale periode om voor weinig geld een nieuwe outfit te kopen.