Armani

Georgio Armani is een Italiaans modemerk. Het is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kleding, haute couture, cosmetica, juwelen, schoenen, interieur en parfum. Het is in 1975 opgericht in Milaan en vrijwel iedereen kent het bekende modemerk. Kleding is te verkrijgen zowel voor mannen, vrouwen als voor kinderen.

Armani webshops en winkels

Armani kledingmerk logoDat je producten van een bekend modemerk in webshops en winkels kunt verkrijgen is algemeen bekend. Maar welke webshops en winkels zijn dat?

Allereerst heeft het kledingmerk zelf een aantal officiële winkels. Hier kun je veel producten van het merk aanschaffen.

Naast de officiële winkels zijn er nog een aantal andere winkels waar je producten van het merk Armani kunt kopen. Voorbeelden daarvan zijn de Bijenkorf en luxe modezaken.

Online kun je ook producten van dit merk kopen. Dit kan op zalando.nl, debijenkorf.nl en ricomoda.com. Naast deze bekende webshops is er nog een website waar je artikelen van het merk kunt kopen en dat is de officiële website van het merk zelf.

Armani outlets

Dat producten van het merk Armani niet goedkoop zijn, weten we allemaal. Maar je kunt ook producten van het merk kopen in de aanbieding en uitverkoop. Bijvoorbeeld in online outlets of outlet winkels.

In Roermond heb je een designer outlet waar ze producten van het merk verkopen. Ook in Bataviastad zijn er meerdere outlets die dit kledingmerk verkopen met korting. Dit zijn vaak artikelen uit de vorige of een eerdere collectie. Online kun je kijken op www.onlinesale.nl en de outlet afdelingen van de eerdergenoemde webshops.

Armani sale

Tijdens de wintersale en zomersale kun je veel artikelen als schoenen, kleding en accessoires kopen van het merk Armani. Maar niet alleen tijdens deze periodes kun je dit kopen in de sale.

Ook tussendoor op de eerdergenoemde webshops en in de eerdergenoemde winkels kun je artikelen van het merk kopen met korting. Wanneer dit is, wordt vaak van te voren aangegeven. Echte fans van het merk Armani weten altijd wanneer dit is.