American Apparel

American Apparel is een Amerikaans textielwinkelketen. Je veel verschillende producten van het merk kopen. Zo kun je kleding kopen voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s, maar ook accessoires, lingerie, schoenen en zwemkleding.

Voor ieder is er wel iets leuks te vinden van dit merk. De producten kun je op verschillende websites en in verschillende winkels kopen. Ook zijn er outlets waar ze producten van dit merk verkopen. Hierover lees je hieronder meer.

American Apparel webshops en winkels

american apparel kledingmerkDe webshop waar je alles van het merk American Apparel kunt kopen, is de officiële webshop van het merk.

Naast deze website zijn er nog vele andere websites waar producten van dit kledingmerk verkocht worden. Voorbeelden van webshops zijn zalando.nl, styletoday.nl en debijenkorf.nl.

Wil je toch liever naar een winkel om producten van het merk te kunnen bekijken en passen? Dan kun je terecht bij de officiële winkel in Amsterdam of bij de Bijenkorf.

American Apparel outlets

Het bekende merk American Apparel kent veel webshops en winkels. Ook zijn er een aantal outlets waar je producten van het merk kunt kopen met korting. Hiervoor kun je online kijken op Zalando Lounge, de officiële website of in de online outlet van de Bijenkorf. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen op www.uitverkoopsale.nl.

Er is geen outlet in Nederland waar ze alleen producten van het merk verkopen, maar kleding en schoenen kun je wel vinden in een outlet in Bataviastad. Daarnaast zijn er veel designeroutlets in Nederland waar mogelijk producten van American Apparel worden verkocht.

American Apparel sale

Producten van American Apparel zijn over het algemeen niet heel goedkoop. Toch kun je tijdens de wintersale en zomersale producten kopen met korting.

Hier worden artikelen van een vorige of eerdere collectie aangeboden voor een goedkopere prijs. Soms is er tussendoor ook sale. Hiervoor kun je terecht op de officiële website van het merk of op de eerdergenoemde websites waar ze het merk verkopen.