Adidas

Adidas is officieel een sportkledingmerk. Het is ontstaan in Duitsland en ontworpen door Adolf Dassler. Het heeft sportkleding voor dames, heren en kinderen. Voor hen allen zijn er veel Adidas producten te koop. Zo kun je schoenen kopen voor allerlei soorten sporten, kleding voor allerlei soorten sporten en ook verschillende accessoires. Denk hierbij aan tassen, petten, handschoenen, horloges, brillen en zelfs koptelefoons. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of er zijn producten van.

De kinderkleding en accessoires zijn ingedeeld in verschillende leeftijden. Zo heb je producten voor een kind van 0 tot 4 jaar, een kind van 4 tot 8 jaar en voor de jeugd van 8 tot 14 jaar. Naast dit alles kun je allerlei producten ook zelf ontwerpen. Je kunt bestaande producten zo ontwerpen dat er een persoonlijke touch zich op het product bevindt.

Adidas webshops en winkels

Adidas logo kledingmerkJe kunt in verschillende webshops en winkels artikelen bestellen. Zo heb je uiteraard de officiële site, www.adidas.nl. Ook heb je webshops als Zalando en Wehkamp.

Ook kun je het kopen in de officiële Store, bij de Intersport, de Frontrunner en andere sportwinkels. Ook in de Bristol en Perrysport worden producten van dit kledingmerk aangeboden.

Adidas Outlet

Naast webshops en winkels kun je ook in een outlet Adidas kleding kopen. Er zijn online outlets te vinden op Zalando, Wehkamp en de officiële site zelf. In de designer outlet in Roermond kun je veel merk producten kopen. Ook kun je in Bataviastad verschillende outlets vinden waar ze producten van dit merk verkopen.

Als je van online shoppen houdt, zijn de online outlets ideaal om producten te bestellen. Wil je toch liever het product passen of bekijken? Dan kun je naar een van de outlets, bijvoorbeeld die in Roermond of Lelystad.

Adidas Sale

Natuurlijk gaan veel producten van Adidas een keer in de sale. Dit kan zijn in de zomersale of in de wintersale. Ook gaan er tussendoor een aantal producten in de sale. Kijk bijvoorbeeld eens op www.onlinesale.nl, of zoek de sale producten uit op verschillende webshops waar ze het verkopen.