Aaiko

Sinds 2005 bestaat het kledingmerk Aaiko, opgericht door Pauline Brakenhoff. Het is in korte tijd uitgegroeid tot een internationaal bekend merk. Het merk biedt vrouwenkleding van hoge kwaliteit. De naam betekend in het Japans “geliefd” en in het Duits “stoer”. Deze twee aspecten komen dus ook altijd terug in de kleding van het merk. Het zegt iets over het karakter van de producten van het merk.

Je kunt producten het merk Aaiko zowel online als in verschillende winkels kopen. Hieronder lees je meer over waar je deze producten kunt kopen, waar een outlet zit en wanneer de sale periode van start gaat.

Aaiko webshops en winkels

Aaiko kledingmerkJe kunt producten van het merk Aaiko kopen in de officiële webshop van het merk. Ook kun je op andere websites producten van het merk kopen. Denk hierbij aan de webshops van zalando.nl, wehkamp.nl en annadee.nl.

Mocht je het toch fijner vinden om de kledingstukken eerst te zien en te passen, dan is dit ook mogelijk. Er zijn ongeveer 200 verkooppunten in Nederland en ook nog 180 verkooppunten internationaal.

In Amsterdam en Antwerpen kun je de officiële winkel van het kledingmerk Aaiko vinden. Ook in Duitsland zijn er meerdere vestigingen.

Aaiko outlets

Producten met korting van het merk Aaiko kun je vinden op de eerdergenoemde websites. Deze websites beschikken over een outletafdeling waar je deze artikelen kunt bestellen. Ook kun je kijken op Zalando Lounge, en vimodos.nl.

Naast de online outlets kun je ook naar een outlet winkel. Er is een grote kans dat je in de outlets van Bataviastad hiervan kledingstukken kunt kopen.

Aaiko sale

Tijdens de wintersale en zomersale kun je in de eerdergenoemde winkels en webshops producten van het merk kopen met korting. Soms is er tussen deze periodes door ook een korte extra sale periode.

Wanneer dit is kun je vinden op de officiële website van dit merk. Ook in de winkel kun je het hele jaar door producten uit de vorige collecties kopen met hoge korting.